Hosszú hétvége Komáromban

Komárom kitűnő úti cél, ha szeretne néhány nap vagy egy hosszú hétvége alatt feltöltődni. A város kiváló lehetőségeket kínál az idelátogatóknak. A sokszínű programkínálatban a kultúra, az aktív kikapcsolódás és a wellness iránt érdeklődők is megtalálják a számításukat. A komáromi gyógyfürdő, az Európa-szerte egyedülálló erődrendszer, a páratlan hangulatú történelmi belváros már önmagukban is megérnének egy utazást. Együtt olyan intenzív élményeket nyújtanak, amelyeknek köszönhetően a hosszú hétvége minden percét mozgalmasan töltheti el.

Akciós szállás ajánlatok

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, figyelembe véve vendégeink igényeit, akciós csomagokat állítottunk össze. Ezek főként 3-4 éjszakát foglalnak magukba, valamint olyan pluszszolgáltatásokat tartalmaznak, amelyeket korábbi vendégeink előszeretettel választottak. A látogatók körében igen nagy népszerűségnek örvend a komáromi fürdő. A nálunk töltött hosszú hétvége során szinte minden vendégünk igénybe veszi szolgáltatásaikat, sőt sokan kifejezetten wellness hétvégére jönnek Komáromba. Számukra kifejezett nagy előny, hogy hotelünknek saját bejárata van a gyógyfürdőbe, vendégeink így korlátlan alkalommal látogathatják a fürdőkomplexumot. Hotelünkben saját szauna működik, amely szintén látogatóink rendelkezésére áll.

Programok a hosszú hétvégére

Amennyiben nemcsak a gyógyfürdő wellness szolgáltatásait szeretné élvezni, hanem szívesen megismerné Komáromot, temérdek program közül válogathat. A Monostori erődben az év minden szakában állandó kiállítások várják, amelyek mellett időszaki tárlatokat, valamint kulturális programokat is látogathat. Közkedveltek az erőd hadtörténeti tematikájú kiállításai, illetve a Dunai bástya makettekkel gazdagon illusztrált folyami hajózás történetét bemutató tárlata. A látogatók kézbe vehetik az 1848-49-es szabadságharc fegyvereit. Az aktív pihenést előnyben részesítők kerékpárt bérelhetnek hotelünkben, amivel felfedezhetik Komárom környékét, de lehetőségük van a közeli uszoda használatára is.

Érkezés időpontja

Távozás időpontja

Használja az alábbi online árkalkulációt egyszerű és gyors online foglaláshoz. Érdeklődés esetén munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Foglalás Érdeklődés
Lapozás:
1 1 2 2 3 3 4 4 5 5 6 6 7 7 8 8

Virtuális séta a Hotelben

Kattintson és nézzen körül a hotel épületében! Bebarangolhatja a medencetér és a recepció...

Duna-Gerecse térség GUIDE@HAND

Telepítse a GUIDE@HAND alkalmazást okostelefonjára és fedezze fel Komárom valamint a Duna-Gerecse...

Komárom képes kalauz

Ismerje meg Komáromot a képes kalauz segítségével!

Akciós csomagajánlatok 2017-2018

Az akció 12.22-ig és 2018.01.03-03.14. Bővebb információ az Akciók menüpontban!

Amit Komáromról tudni érdemes!

Szálláslehetőségek, látnivalók, gasztronómia, programok egy helyen!

Komárom image film 2017

Komárom, élmény határok nélkül 1 percben

Jégtörő Fesztivál - Komárom, Monostori Erőd

Zalatnay Jubileumi nagykoncert - Komárno

Vendég: Koós János

I. Brigetio Medencés Sárkányhajó Viadal

Komárom, Brigetio Gyógyfürdő

Magyar Széppróza Napja - Komárno (SK)

Kepes András: Világkép - "A boldog hülye és az okos depressziós"

A miniszter félrelép - Komárno VMK(SK)

Komarno (SK) Sportcsarnok - WAKE UP2!

Rómeó Vérzik Koncert -Komárno (SK) - RÉV

Idén új taggal kiegészülve négyes felállásban turnézik a Rómeó Vérzik zenekar. ROCK&ROLL...

Magyar Lovas Színház: A fej nélküli lovas

2018.04.27-28-29. Komárom, Fedeles Lovarda


Duna Gerecse CardLátogasson el hozzánk, s mi megajándékozzuk a gazdag programválasztékot és ingyenes/kedvezményes szolgáltatásokat kínáló Duna-Gerecse Kártyával, mellyel Ön és családja felfedezhetik Komárom és Tata térségét! 2014 június 1-től, minimum 2 éjszaka foglalása esetén.

A részletekért kattintson! Megtakarítási tippek!
developed by Webshark 2008 © hetvezerapartman.hu2008 © hetvezerapartman.hu
Komárom hotel Oldaltérkép Komárom hotel Komáromi gyógyfürdő Komárom történelme, gyógyfürdő, hotel információk Hét Vezér Apartmanhotel elérhetőségek Galériák: Komárom hotel, gyógyfürdő, város, erőd Hotel szobák Szolgáltatások Árjegyzék Akciós szállás, belföldi utazás, wellness akció ajánlatok Vendégkönyv Ugrás a Monostori erőd honlapjára Ugrás Komárom város honlapjára Ugrás a komáromi gyógyfürdő honlapjára