Akciós szállás Komáromban

Különleges akciókkal várjuk azon vendégeinket, akik egy pihentető hosszú hétvége alkalmával szeretnék felkeresni Komáromot. Ajánlatainkat úgy állítottuk össze, hogy a vendégeink minél több értékes időt tölthessenek kikapcsolódással a hosszú hétvége alatt, így egyes csomagok belépőjegyeket, kedvezménykártyát vagy kerékpárkölcsönzést is tartalmaznak. Az akciós ajánlatok választásával a hosszabb külföldi út lezárása vagy az önálló belföldi út is feledhetetlen és frissítő lesz. Az akció összes ajánlatához a wellness szolgáltatásokat kínáló komáromi gyógyfürdőbe szóló belépő tartozik.

Akciós ajánlataink

4 éjszakás EXTRA csomag

Akció időtartama: 2016.március.10. - 2016.június.27.

Foglalható 2016.03.10-06.30. között (kivéve 03.25-27., 05.13-15.)

A csomag tartalmazza

  • 4 éjszaka szállás svédasztalos reggelivel 
  • 5 napi fürdőbelépő a komáromi Brigetio Gyógyfürdőbe
  • Duna-Gerecse kedvezménykártya egyszeri belépővel a Monostori Erődbe és további kedvezményes szolgáltatásokkal
  • köntöshasználat
  • infra/finn szauna használat a Hotelben

- 41.000,-Ft/fő/4 éj 2 fős apartmanban 

- 37.000,-Ft/fő/4 éj 3 fős apartmanban 

- 33.800,-Ft/fő/4 éj 4 fős standard I-III. apartmanban 

- 35.800,- Ft/fő/4 éj 4 fős superior apartmanban 

- 62.400,- Ft/fő/4 éj 1 fős elhelyezés 2 fős apartmanban 

A csomagár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amely 300,- Ft/ fő/éj (18 év felett fizetendő).

Gyermekkedvezmény: 3 éves korig ingyenes, 12 éves korig 19.800,- Ft/fő/4 éj 

Az akciós csomagok más kedvezménnyel nem összevonhatóak.

Kisállat díja (előzetes egyeztetéssel, ellátás nélkül): 2.500,-Ft/kisállat/éj

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

1700 éve fürdőváros

A komáromi fürdő hagyományai egészen a római korig nyúlnak vissza. Már akkor padlófűtéses, alácsatornázott fürdő működött a városban. Persze azóta nagyot fordult a világ, ám az továbbra is elmondható, hogy Komárom gyógyfürdője magas minőséget képvisel, ami a széleskörű wellness szolgáltatásoknak és az egészségügyi kezeléseknek köszönhető. A városba látogatók szinte kivétel nélkül felkeresik a fürdőkomplexumot, amit természetesen figyelembe vettünk az akcióban szereplő ajánlatok kialakítása során is. A szállás ára tartalmazza a gyógyfürdő használatára jogosító belépőket is.

A komáromi erődrendszer

Komáromban található Európa legnagyobb újkori erődje, amelynek jelentős szerepe volt többek között az 1848-as szabadságharc alatt is. Az erődítmény bizonyos részei még a római korban épültek. Egészen a szovjet erők kivonulásáig katonai célokat szolgált az erőd, amely azóta hadtörténeti műemlékként, múzeumként és bemutatóteremként működik. A Duna két partján elterülő erődrendszer a magyar és szlovák együttműködés eredményeképp a „Világörökség része” címre pályázik.

Belföldi utazás – a cél Komárom

Komárom kiváló úti cél, ha belföldi utazást tervez. A város történelmi emlékei, kulturális élete, gyógyfürdője egyaránt hívogató lehet a látogató számára. Komáromot mégis az teszi igazán különlegessé, hogy a határon fekszik, északi része már az országhatáron kívüli területre esik. Az Erzsébet hídon tett néhány perces sétával máris Szlovákiában találja magát, ahol a történelmi belváros éttermei és kávézói kínálnak páratlan hangulatú kikapcsolódási lehetőséget vendégeink számára. Egyetlen hosszú hétvége alatt két országba is belekóstolhat.

Érkezés időpontja

Távozás időpontja

Használja az alábbi online árkalkulációt egyszerű és gyors online foglaláshoz. Érdeklődés esetén munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Foglalás Érdeklődés
Lapozás:
1 1 2 2 3 3

Komárom város éves nagy rendezvénynaptára 2016

Amit Komáromról tudni érdemes!

Szálláslehetőségek, látnivalók, gasztronómia, programok egy helyen!

6 éjszakás CLASSIC csomag

Foglalható: 2016.03.10-06.30. között (kivéve 03.25-27., 05.13-15.)

4 éjszakás EXTRA csomag

Foglalható 2016.03.10-06.30. között (kivéve 03.25-27., 05.13-15.)

Programajánló 2016 tavasz

Éjszakai fürdőzés a Brigetio Gyógyfürdőben

2016.06.11. (szombat) 20:30-00:00 Kültéri úszó-és élménymedence használata! Zenél: Dj Grosso és...


Duna Gerecse CardLátogasson el hozzánk, s mi megajándékozzuk a gazdag programválasztékot és ingyenes/kedvezményes szolgáltatásokat kínáló Duna-Gerecse Kártyával, mellyel Ön és családja felfedezhetik Komárom és Tata térségét! 2014 június 1-től, minimum 2 éjszaka foglalása esetén.

A részletekért kattintson! Megtakarítási tippek!
developed by Webshark 2008 © hetvezerapartman.hu2008 © hetvezerapartman.hu
Komárom hotel Oldaltérkép Komárom hotel Komáromi gyógyfürdő Komárom történelme, gyógyfürdő, hotel információk Hét Vezér Apartmanhotel elérhetőségek Galériák: Komárom hotel, gyógyfürdő, város, erőd Hotel szobák Szolgáltatások Árjegyzék Akciós szállás, belföldi utazás, wellness akció ajánlatok Vendégkönyv Ugrás a Monostori erőd honlapjára Ugrás Komárom város honlapjára Ugrás a komáromi gyógyfürdő honlapjára